ΤΟΠΙΚΑ

Υπερπτήσεις δύο τουρκικών μαχητικών πάνω από τη νησίδα Ρω

Υπερπτήσεις δύο τουρκικών μαχητικών πάνω από τη νησίδα Ρω

Υπερπτήσεις πάνω από τη νησίδα Ρω πραγματοποίησαν δύο τουρκικά μαχητικά, το πρωί της Παρασκευής. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

Δύο τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από τη νησίδα Ρω, στις 11:55, το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, τα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν υπέρπτηση στα 3.000 πόδια, και στη συνέχεια νέα υπέρπτηση στα 9.000 πόδια, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η νέα τουρκική πρόκληση συνέπεσε με την επίσκεψη του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δημόσια τηλεόραση, λίγα λεπτά πριν τις τουρκικές υπερπτήσεις, είχε προσγειωθεί στη Ρω το ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ, στη Ρω.

Αμέσως μετά την παραβίαση από τα τουρκικά αεροσκάφη, τέσσερα ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από τη Σούδα που αναχαίτισαν τα τουρκικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.