ΤΟΠΙΚΑ

Αγιασμός και ευχές στους παιδικούς σταθμούς

Αγιασμός και ευχές στους παιδικούς σταθμούς
Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς και τα παιδιά, δέχτηκαν και πήραν ευχές για προκοπή και ουσιαστικό έργο

Μία  μέρα γιορτής για τους μικρούς μαθητές με  Αγιασμό σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Μυκόνου.

Στον Ομβροδέχτη και την Άνω Μερά ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς και τα παιδιά, δέχτηκαν και πήραν ευχές  για προκοπή και ουσιαστικό έργο που θα γαλουχήσουν τις νέες γενιές.

Μεγάλο το έργο της δημοτικής αρχής της Μυκόνου που κατάφερε ολα τα παιδιά να είναι στους παιδικούς σταθμούς με την έναρξη της περιόδου.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.