ΤΟΠΙΚΑ

Ο «mister ανακύκλωση» στην τελετή ορκωμοσίας του Δήμου Μυκόνου

Ο «mister ανακύκλωση» στην τελετή ορκωμοσίας του Δήμου Μυκόνου
Ο Νίκος Τσερκεζίδης με δραστηριότητα στις Κυκλάδες έσπευσε να ευχηθεί στη νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου

Στη Μύκονο και στην τελετή της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο γνωστός επιχειρηματίας που έχει δραστηριότητα στις Κυκλάδες στον τομέα της ανακύκλωσης Νίκος Τσερκεζίδης.

Ευχήθηκε από κοντά στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς καθώς εδώ και λίγο καιρό μετέφερε τη δραστηριότητα του από την Βόρεια Ελλάδα και στις Κυκλάδες.

Ο άνθρωπος που του αποδίδεται και το προσωνύμιο πλέον mister ανακύκλωση είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά για τα θέματα της ανακύκλωσης στις Κυκλάδες και με την βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού που πάντα δείχνει σχετικό ενδιαφέρον για όλα τα θέματα στην περιοχή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.