ΤΟΠΙΚΑ

«Υπηρετούμε τους Μυκονιάτες, δεν υποσχόμαστε.Υλοποιούμε»

«Υπηρετούμε τους Μυκονιάτες, δεν υποσχόμαστε.Υλοποιούμε»
Μπαράζ επιτυχιών τις τελευταίες μέρες με το ένα έργο να διαδέχεται το άλλο για τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά

Κάθε μέρα και μια έκπληξη, κάθε μέρα και μια υλοποίηση υπόσχεσης  από τον Κωνσταντίνο Κουκά  δήμαρχο Μυκόνου προς τους πολίτες του νησιού που τον βλέπουν να ανακοινώνει το ένα μετά το άλλο τα έργα και να τα πραγματοποιεί δείχνοντας ξεκάθαρα ότι είναι ο πλέον αποτελεσματικός δήμαρχος τα τελευταία πολλά χρόνια στη Μύκονο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για την χρηματοδότηση και στον βιολογικό ο Δήμαρχος τόνισε σχετικά:

«Εμείς δεν υποσχόμαστε. Υλοποιούμε. Είμαστε και θα είμαστε δω για να υπηρετούμε τους Μυκονιάτες, γιατί έτσι εκλαμβάνουμε το ρόλο που μας έχουν αναθέσει.

Με την επέκταση του, ο βιολογικός καθαρισμός θα αποκτήσει τη δυναμικότητα που χρειάζεται για τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών που υποδέχεται πλέον το νησί μας.

Κοιτάμε μπροστά, οραματιζόμαστε τη Μύκονο του 2030 και εργαζόμαστε συστηματικά για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέση σε όλους τους τομείς, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημαντικά και άκρως απαραίτητα για το νησί έργα υποδομών».»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.