ΤΟΠΙΚΑ

Ξυλοκόπησε άγρια την μητέρα του μέσα σε καφετέρια στη Μύκονο

Ξυλοκόπησε άγρια την μητέρα του μέσα σε καφετέρια στη Μύκονο

Σύμφωνα με το newsit, αρχικά ο νεαρός επιτέθηκε φραστικά στην μητέρα του και μετά την γρονθοκόπησε μπροστά στα μάτια του κόσμου. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10 το βράδυ του Σαββάτου με 44χρονη μητέρα που πήγε διακοπές στη Μύκονο να είναι με τα τρία παιδιά της σε γνωστό καφέ στα Ματογιάννια.

Ο 17χρονος γιος σηκώθηκε πάνω σε έξαλλη κατάσταση και άρχισε να την βρίζει και να την καταριέται. «…Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», φέρεται να της είπε μεταξύ των άλλων. Στην συνέχεια της επιτέθηκε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο. Η αφορμή ήταν ασήμαντη και ήταν στο πλαίσιο μιας συζήτησης που είχαν.

Όπως αναφέρει το newsit, η μητέρα προσπάθησε να τον συγκρατήσει, αλλά ο 17χρονος έφυγε τρέχοντας στα σοκάκια της Μυκόνου. Εναντίον του η 44χρονη υπέβαλε μήνυση με τον 17χρονο να μπαίνει στο πρώτο πλοίο και να εγκαταλείπει το νησί.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.