ΤΟΠΙΚΑ

Ξανά στην επικαιρότητα το εστιατόριο της Μυκόνου που χρέωνε… 800 ευρώ τα καβουροπόδαρα – Σπάνια προειδοποίηση από την Tripadvisor

Ξανά στην επικαιρότητα το εστιατόριο της Μυκόνου που χρέωνε… 800 ευρώ τα καβουροπόδαρα – Σπάνια προειδοποίηση από την Tripadvisor

Ελληνικό εστιατόριο στη Μύκονο, γύρω από το οποίο είχε προκληθεί μεγάλος ντόρος το περασμένο καλοκαίρι για τις υψηλές τιμές του καταλόγου του, έρχεται και πάλι στη δημοσιότητα έπειτα από πρωτοβουλία της Tripadvisor να εκδώσει μια σπάνια ειδοποίηση ασφάλειας εξαιτίας παραπόνων που υποβλήθηκαν από ταξιδιώτες για υπερβολικά υψηλές χρεώσεις.

Έπειτα από τη σφοδρή κριτική που ασκήθηκε από ταξιδιώτες το καλοκαίρι για τον τιμοκατάλογό του, η Worldwide media δημοσιεύει ένα βίντεο στο TikTok από ένα ζευγάρι Αμερικανών, τους Jessica Yarnall και Adam Hagaun, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το λογαριασμό που τους ήρθε για δύο μοχίτο και τέσσερα καβουροπόδαρα (800 ευρώ).

Η κ. Yarnall αναφέρει ότι το θαλασσινό φαγητό του εστιατορίου διαφημίζεται ότι κοστίζει 38 ευρώ, όμως στο τέλος του γεύματος πληροφορήθηκε ότι αυτή η τιμή αφορά ένα γραμμάριο και όχι τη μερίδα.

Τώρα, η Tripadvisor αποφάσισε να δημοσιεύσει στη σελίδα κριτικών του εστιατορίου στην πλατφόρμα της ότι: «ενημερώθηκε για πρόσφατα δημοσιεύματα ή περιστατικά που αφορούν αυτή την επιχείρηση, τα οποία μπορεί να μην αντικατοπτρίζονται στις κριτικές που βρίσκονται σε αυτή την καταχώρηση».

«Συνεπώς, ίσως να πρέπει να πραγματοποιήσετε πρόσθετη έρευνα για πληροφορίες σχετικά με αυτή την επιχείρηση κατά τη διαδικασία των ταξιδιωτικών σας σχεδίων», αναφέρει η Tripadvisor.

Το 2019, Αμερικανός τουρίστας από τη Νέα Υόρκη, έλαβε από το ίδιο εστιατόριο λογαριασμό 800 ευρώ για έξι μερίδες καλαμάρια, έξι μπύρες και τρεις σαλάτες. Ο τουρίστας κοινοποίησε μια φωτογραφία της απόδειξης στην Tripadvisor, στην οποία φαίνεται λογαριασμός ύψους 591 ευρώ για έξι μερίδες καλαμάρια, 150 ευρώ για τις μπύρες και 59,40 ευρώ για τις σαλάτες Caesars. Επιπλέον, κλήθηκε να πληρώσει 18 ευρώ για χυμό ντομάτας και 17,80 ευρώ για δύο μπουκάλια νερό, ανεβάζοντας το σύνολο σε 836,20 ευρώ.

Τουρίστρια από την Καρδάμαινα της Κω ανέφερε ότι η ίδια και οι φίλοι της θεώρησαν ελκυστική μια διαφημιστική προσφορά με τίτλο «special» και κόστος 14,90 ευρώ η οποία περιλάμβανε ένα γεύμα δύο πιάτων, όμως ο λογαριασμός ανέβηκε στα 270 ευρώ.

πηγη tornosnews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.