ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Βουλιάζουν οι Κυκλάδες από τους επισκέπτες

Βουλιάζουν οι Κυκλάδες από τους επισκέπτες
Το αδιαχώρητο στον Πειραιά. Κορυφώνεται η κίνηση προς τα νησιά. 5% αύξηση ο Ιούλιος

Πρώτη μέρα του Αυγούστου σήμερα και στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, αφού κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 26 δρομολόγια και το Σαββατοκύριακο αναμένονται χιλιάδες επιβάτες να αναχωρήσουν για τις Κυκλάδες και τα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΛΠ, σε σχέση με τον Ιούλιο του 2018, η αύξηση των αναχωρήσεων για τον φετινό Ιούλιο, ήταν αυξημένη κατά περίπου 5%, με την τελευταία εβδομάδα του μήνα να είναι η πιο απασχολημένη.

«Υπήρχε μια αύξηση του 3%-5% περίπου σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι. Αναχώρησαν συνολικά 600.000 επιβάτες, ενώ αν προσθέσουμε τις αφίξεις, φτάνουμε το 1 εκατομμύριο κόσμου», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Λιμενάρχης Αλ. Τσελίκης.

Έκανε μάλιστα έκκληση σε όσους είναι τα ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο να μην πάνε στο λιμάνι τελευταία στιγμή, αλλά δύο ώρες νωρίτερα, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.