ΤΟΠΙΚΑ

Β. Κικίλιας: Ισχυρό το τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον του Ισραήλ για την Ελλάδα

Β. Κικίλιας: Ισχυρό το τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον του Ισραήλ για την Ελλάδα

Το περίπτερο του ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ εγκαινίασε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, που παρέστη στην εναρκτήρια τελετή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΙΜΤΜ 2022 που διοργανώνεται στοΙσραήλ.

«Βρισκόμαστε στην πολύ σημαντική τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ 2022 στο Τελ Αβίβ. Με βάση τις συναντήσεις που έχουν ήδη γίνει και τις εκτιμήσεις που κάνουμε ως υπουργείο Τουρισμού και ως ΕΟΤ, υπάρχει ισχυρό τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από την ισραηλινή αγορά για την Ελλάδα.

Είμαστε μια ασφαλής χώρα την οποία οι φίλοι μαςΙσραηλινοί θα επισκεφθούν φέτος, με πολλαπλούς αεροπορικούς προορισμούς από το Τελ Αβίβ. Θα τους καλοδεχτούμε στις πόλεις και τα νησιά μας και θα έχουν πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να επισκεφθούν μαγευτικούς προορισμούς» τόνισε ο υπουργός Τουρισμού.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.