ΤΟΠΙΚΑ

Τρείς ποδοσφαιριστές επέστρεψαν απο τη Μύκονο με τον ιό γράφει η Sun

Τρείς ποδοσφαιριστές επέστρεψαν απο τη Μύκονο με τον ιό γράφει η Sun

Ένας διεθνής Άγγλος άσος και δύο παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό επιστρέφοντας από τις διακοπές τους στη Μύκονο.
Αυτό αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “The Sun” χωρίς να κατονομάζει τους τρεις ποδοσφαιριστές. Πολλοί ήταν οι αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ που ταξίδεψαν στη Μύκονο για μερικές ημέρες χαλάρωσης. Ήταν εκεί κάποιοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, ο Ντέλε Άλι, ο Μάρκους Ράσφορντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ, φυσικά, αλλά και άλλοι.

Επιστρέφοντας στην Αγγλία τρεις εξ αυτών υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό και διαγνώσθηκαν θετικοί.Όπως σημειώνει το δημοσίευμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, είναι σε… πανικό εν όψει των προσεχών αγώνων των «λιονταριών» στο Nations League. H Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.