BUSINESS

Το Πριγκιπάτο της Μυκόνου

Το Πριγκιπάτο της Μυκόνου
Το Principote με απόλυτο σεβασμό προς τη φυσική ομορφιά της παραλίας έδωσε ρεσιτάλ στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι

Το ολοκαίνουργιο Principote, σχεδιασμένο από τον διακεκριμένο αρχιτέκτονα Αθανάσιο Κυρατσού, δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία. Με απόλυτο σεβασμό προς τη φυσική ομορφιά της παραλίας, κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί προσεκτικά ώστε να αποδίδεται ανεπιτήδευτα η κομψότητα. Το κυρίαρχο ξύλο εναρμονίζεται με το φυσικό τοπίο και τα υδάτινα στοιχεία του χώρου, δημιουργώντας μια απαράμιλλη αίσθηση Zen.

Μέσα σε αυτή την εμπνευσμένη από τη φύση, bohemian chic ατμόσφαιρα, θα βιώσετε την απόλυτη άνεση θαυμάζοντας τη θέα στον μαγευτικό κόλπο του Πανόρμου και θα δροσιστείτε με χειροποίητα signature cocktails από τους καλύτερους mixologists.

Στο τιμόνι του εστιατορίου, ο γνωστός για την πορεία του στη Μύκονο Γιώργος Παπαγεωργίου υπόσχεται αυθεντική μυκονιάτικη φιλοξενία. Εδώ θα παραδοθείτε σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία φαγητού, με γαστρονομικές απολαύσεις που θα ξεπεράσουν κάθε σας προσδοκία.

Το δημιουργικό μενού της Αυγερίας Σταπάκη και της ομάδας της περιλαμβάνει πρωτότυπα πιάτα που είναι εμπνευσμένα από την απλή μεσογειακή κουζίνα και φανερώνουν την αγάπη της executive σεφ για τις ολόφρεσκες, διαλεγμένες με το χέρι πρώτες ύλες.

Το εστιατόριο διαθέτει επίσης μια πλούσια λίστα εξαιρετικών κρασιών, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους. Για τους λάτρεις του στιλ που επιθυμούν να ανανεώσουν το look τους, η boutique παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή επώνυμων ρούχων, αξεσουάρ και κοσμημάτων, που υπηρετούν πιστά τα πιο σύγχρονα trends στο χώρο της μόδας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.