BUSINESS

Το πλοίο που θα στολίζει τις Κυκλάδες ξεκίνησε για την Ελλάδα

Το πλοίο που θα στολίζει τις Κυκλάδες ξεκίνησε για την Ελλάδα

Με πρώτο σταθμό το λιμάνι του BUSAN, στην Κορέα, ξεκίνησε πριν λίγο το ταξίδι του προς την Ελλάδα, το ANDROS QUEEN, το οποίο να θυμίσουμε αποτελεί το νέο απόκτημα της GOLDEN STAR FERRIES.

Το πλοίο, όπως έχει αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του, με σχετικό δελτίο τύπου,  αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας  και πληρεί όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς της Eurosolas και τις συνθήκης της Στοκχόλμης, θα στολίζει τις Κυκλάδες και θα εξυπηρετεί τα νησιά μας, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη, καλύπτοντας τις εφοδιαστικές και συγκοινωνιακές τους ανάγκες.

Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: ολικό μήκος 134 μ. πλάτος 21 μ. βύθισμα 5,70 μ. ολική χωρητικότητα 7.005 τον., δυνατότητα μεταφοράς 390 ΙΧ ή 90 Φ/Γ, 1400 επιβάτες, ταχύτητα 22 κόμβοι, θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμένης & οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι, όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

www.ellinikiaktoploia.net

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.