ΤΟΠΙΚΑ

Το νέο γυμνάσιο της Άνω Μεράς είναι έτοιμο

Το νέο γυμνάσιο της Άνω Μεράς είναι έτοιμο
Το εκπαιδευτικό ίδρυμα κατασκευάστηκε με την δωρεά της Μυκονιάτικης οικογένειας Δακτυλίδη

Ένα όνειρο για την κοινωνία της Μυκόνου  έγινε πραγματικότητα και το νέο Γυμνάσιο της Άνω Μεράς είναι έτοιμο να υποδεχθεί εκπαιδευτικούς και μαθητές την ερχόμενη Δευτέρα.

Ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που κατασκευάστηκε από δωρεά της μυκονιάτικης οικογένειας Δακτυλίδη, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Ι.Μ. Παναγίας Τούρλιανης, που παραχωρήθηκε από την Ι.Μ. Σύρου & Μυκόνου στο Δήμο Μυκόνου για τον σκοπό αυτό.


Πρόκειται για μοναδικές εγκαταστάσεις που δημιουργούν ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τους εκατοντάδες μαθητές και τους δεκάδες εκπαιδευτικούς που θα φιλοξενήσει.


Κυρίως όμως αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και απόδειξης των αποτελεσμάτων που μπορεί να έχει η συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με ιδιώτες που αγαπάνε πραγματικά τον τόπο τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.