ΤΟΠΙΚΑ

Τινάζει την μπάνκα με Πάσαλιτς ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Τινάζει την μπάνκα με Πάσαλιτς ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η Μύκονος μπορεί να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου, ωστόσο έχει κατά κάποιον τρόπο την τύχη στα χέρια της για την πρωτιά, αφού αν επικρατήσει επί του Μίλωνα με διαφορά άνω των έξι πόντων που ηττήθηκε στον πρώτο γύρο, τότε αυτομάτως αποκτά το πάνω χέρι για την κορυφή του γκρουπ και την αποφυγή του συναπαντήματος με τον Πανιώνιο στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Τζήμα θέλει να ενισχυθεί σε αυτήν την διακοπή ενόψει του ντέρμπι με το σύνολο του Νίκου Καραγιάννη και των πλέι οφ της Λίγκας και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, η διοίκηση του οργανισμού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φέρει τον γνωστό στο ελληνικό κοινό Muhamend Pasalic (1987, 1,93μ).

Ο Βόσνιος γκαρντ αποτελεί ένα πολύπειρο και πολύ ποιοτικό παίκτη, ο οποίος αν τελικά αποκτηθεί τότε θα κάνει αναμφίβολα την διαφορά στην τρίτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία της χώρας μας, στην οποία μάλιστα έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα φόρεσε την φανέλα της Καβάλας (2011-12), του Άρη (2012-13, 2014-15), ενώ τελευταία του θητεία στην Ελλάδα ήταν το 2019-20 όταν κι έπαιξε στον Πανιώνιο, με τον οποίο είχε 8,7 πόντους και 4,8 ασίστ ανά βραδιά. Τέλος την περυσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα Belfius Mons – Hainuat, στην οποία είχε 6,2 πόντους και 6,2 τελικές πάσες ανά παιχνίδι, ενώ μένει να δούμε αν θα υλοποιηθεί αυτή η τεράστια κίνηση που θα αλλάξει τις ούτως ή άλλως εύθραυστες ισορροπίες στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πηγή: basketblog.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.