ΤΟΠΙΚΑ

«Τιμούμε τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και αναδεικνύουμε την ιδιαίτερη μουσική παράδοση»

«Τιμούμε τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και αναδεικνύουμε την ιδιαίτερη μουσική παράδοση»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη εκδήλωση μνήμης που θα γίνει στο νησί

«Ο σεβασμός στην ιστορία και την παράδοση και η μνήμη σημαντικών ιστορικών γεγονότων που σημάδεψαν τον Ελληνισμό αποτελεί υποχρέωση όλων μας. Με τη διοργάνωση αυτής της συναυλίας τιμούμε τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και αναδεικνύουμε την ιδιαίτερη μουσική παράδοση, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό ταξίδι στο παρελθόν.
Θα ήθελα να συγχαρώ το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, να ευχαριστήσω την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και τον Πατέρα Βασίλειο Τζανιδάκη επέχοντα θέση Ηγουμενοσυμβουλίου για την έγκριση και παραχώρηση του χώρου της Ι. Μονής Παλαιοκάστρου και να προσκαλέσω όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες, και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, να παραστούν στη μοναδική αυτή συναυλία.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.