ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θρίλερ σε κοσμική παραλία της Πάρου. Βρέθηκε κρανίο στη “μικρή Σάντα Μαρία”

Θρίλερ σε κοσμική παραλία της Πάρου. Βρέθηκε κρανίο στη “μικρή Σάντα Μαρία”

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι διωκτικές αρχές της Πάρου, οι οποίες εντόπισαν ανθρώπινο κρανίο σε παραλία του νησιού. Συγκεκριμένα, το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας Πάρου ενημέρωσε την Λιμενική Αρχή του νησιού για τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου σε παραλία στην περιοχή Μικρή Σάντα Μαρία. Μια απο τις πιο κοσμικές παραλίες του νησιού. 

Άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου εκτός του κρανίου και σε περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε στην περιοχή με συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν οστικά τεμάχια μικρού μεγέθους. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ τα οστά περισυνελέγησαν και πρόκειται να αποσταλούν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.