ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ”

“Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ”
Με αποκλειστική του δήλωση στο MykonosVoice o "Nτεμίνιο των Κυκλάδων" Ντέμης Ζώνας βάζει φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού

Την πρόθεση του να κλείσει την μεγάλη του καριέρα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ,η μηχανή του γκολ, ο “Ντεμίνιο των Κυκλάδων”όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, ο Ντέμης Ζώνας βάζει φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού καθώς με αποκλειστική του δήλωση στο MykonosVoice ξεκαθαρίζει ότι θέλει να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ. Τόσο για τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά όσο και για όλους τους Μυκονιάτες που τους έχει στην καρδιά του.

Ο Ντέμης Ζώνας δήλωσε χαρακτηριστικά στο MykonosVoice.

“Ναι είμαι σε επαφή με τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και θέλω για τον πρόεδρο της καρδιάς μου τον κ.Αλέκο Κουκά να κλείσω την καριέρα μου στην Μύκονο στην ομάδα που αγαπώ.

Θέλω να παίξω στην ομάδα για αυτόν τον άνθρωπο τον κ.Κουκά που με έχει στηρίξει στο παρελθόν τα μέγιστα.  Μίλησα με τον προπονητή τον κ.Παχατουρίδη που τον έχω και αυτόν σε μεγάλη εκτίμηση και όπως όλους τους Μυκονιάτες που τους έχω στην καρδιά μου και θέλω να γυρίσω στο σπίτι μου.

Θα έχω μια τελική συζήτηση με την ομάδα που έπαιξα πέρσι στη Λήμνο και αν όλα πάνε καλά θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ”

Πρόκειται για την δήλωση του καλοκαιριού στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων καθώς ο Ζώνας έσπασε όλα τα κοντερ πέρσι πετυχαίνοντας περισσότερα από πενήντα γκολ.

Εκφράζει ανοιχτά μέσω του MykonosVoice την προτίμηση του στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και βάζει φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι των Κυκλάδων καθώς θα πρόκειται για μεγάλη μετακίνηση αυτή του Ζώνα στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που θα τον κάνει πανίσχυρο επιθετικά.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.