ΤΟΠΙΚΑ

«Θα είμαι πάντα αληθινός και συνεπής σε όσα πιστεύω»

«Θα είμαι πάντα αληθινός και συνεπής σε όσα πιστεύω»
Ευχαρίστησε άπαντες ο Δημήτρης Τζάνος και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Κ.Κουκά που δίπλα του έμαθε να υπομένει και να επιμένει όπως αναφέρει

Τις θερμές του ευχαριστίες προς κάθε κατεύθυνση εξέφρασε ο γραμματέας του Δήμου Μυκόνου Δημήτρης Τζάνος αναφορικά με την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ από χθες, λοιπόν, μετά από την εμπιστοσύνη συνέδρων, αλλά ακόμα περισσότερων φίλων από όλη την Ελλάδα που είπαν την καλή τους τη κουβέντα.

Ανθρώπων που γνωριστήκαμε στο Πανεπιστήμιο, συναδέλφων δικηγόρων, συνοδοιπόρων στη δημόσια διοίκηση, ανθρώπων που συνεργαστήκαμε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καλών φίλων από τη Γλυφάδα και τις Κυκλάδες.
Φιλίες και αγώνες πολλών ετών που καταλήγουν στον αμοιβαίο σεβασμό και στην εμπιστοσύνη. Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τη ΝΔ, είναι ο πιο ισχυρός και διαχρονικός θεσμός του πολιτικού συστήματος τις τελευταίες δεκαετίες και έχει σήμερα την ευθύνη για τις τύχες της χώρας σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία.

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν μόνο μια υπόσχεση: θα είμαι πάντα αληθινός και συνεπής σε όσα πίστευα.

Για την πολιτική που πρέπει να υπηρετεί και να βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων, για τη στήριξη όσων έχουν πραγματική ανάγκη, για την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας και ειδικά των νησιών μας.

Αλλά και για κάτι άλλο πιο σημαντικό: για να αναλάβουμε εμείς οι νεότεροι την ευθύνη που μας αναλογεί για να πάμε την πατρίδα μας πιο μπροστά. Στο τέλος και μια ιδιαίτερη προσωπική αναφορά:
τον Γραμματέα Παύλος Μαρινάκης  που μας ενώνει η Δ.Α.Π. Κομοτηνής και μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης και η απόφαση να φέρουμε τη νέα γενιά στο προσκήνιο.

Και τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά που δίπλα του έμαθα και μαθαίνω πολλά και πάνω από όλα τη σημασία της υπομονής και της επιμονής.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.