ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ταχύπλοα από τον Ιούλιο αλλά περιορισμένα στις Κυκλάδες

Ταχύπλοα από τον Ιούλιο αλλά περιορισμένα στις Κυκλάδες

Η αύξηση της επιβατικής κίνησης και των πρωτοκόλλων μεταφοράς επιβατών με πλοία, αποτελούν τα δύο κλειδιά για τη δρομολόγηση ή όχι κάποιων εκ των ταχυπλόων το φετινό καλοκαίρι στις Κυκλάδες.

Θεωρείται δεδομένο με μαθηματική ακρίβεια, ότι δεν υπάρχει πιθανότητα δρομολόγησης του συνολικού αριθμού των ταχυπλόων τα οποία ταξίδεψαν προς τα νησιά τις προηγούμενες τουριστικές περιόδους.

Σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο, ένα μέρος των ταχυπλόων θα δρομολογηθεί μέσα στον Ιούλιο και ένα άλλο, μέσα στον Αύγουστο. Για την ώρα, οι εταιρίες δεν έχουν καν επισημοποιήσει τα δρομολόγιά τους και βρίσκονται σε αναμονή, έχουν κάνει ένα συγκεκριμένο πλάνο. Πάντως, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, εδώ και μερικές ημέρες άνοιξαν οι κρατήσεις με ταχύπλοα για ορισμένες γραμμές. Ωστόσο, είναι παρακινδυνευμένο να αναφερθούμε με λεπτομέρειες, διότι τα δεδομένα είναι ακόμη ρευστά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.