ΤΟΠΙΚΑ

Τα Θεοφάνεια στη Μύκονο

Τα Θεοφάνεια στη Μύκονο
Εντυπωσιακές λήψεις από drones στον εορτασμό των Θεοφανείων στη Μύκονο

Με εντυπωσιακό τρόπο γιορτάστηκε και φέτος με πολύ κόσμο να παρακολουθεί τα δρώμενα ο εορτασμός των Θεοφανείων ατο νησί.

Απο νωρίς όλοι οι Μυκονιάτες έπιασαν την θέση τους στον γιαλό και παρακολούθησαν τον καθαγιασμό των υδάτων με μεγαλοπρέπεια και με την κατάνυξη που η περίσταση το απαιτεί.

Στο δημαρχείο έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά να υποδέχεται τον κόσμο που κατέκλυσε το δημαρχιακό Μέγαρο δείχνοντας του με αυτό τον τρόπο την στήριξη αλλά και την ευγνωμοσύνη του για όσα κάνει για την Μύκονο χρόνια τώρα.

Τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν στα μαγαζιά στο γιαλό και οι παρέες δεν άργησαν να σχηματιστούν έχοντας ως μοναδικό θέμα συζήτησης της επερχόμενες δημοτικές εκλογές του δήμου Μυκόνου.

Τα μεζεδάκια και τα ποτά στην ημερήσια διάταξη και η Μύκονος μια πραγματική αρχόντισσα και τον χειμώνα με τις παραδόσεις της και τους ανθρώπους της.

Και του χρόνου!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.