ΤΟΠΙΚΑ

«Τα σκουλαρίκια της Μυκονιάτισας»

«Τα σκουλαρίκια της Μυκονιάτισας»
Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου για την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών ανακαίνισης

Οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου καλωσορίζουν το 2021 με μία νέα αξιόλογη έκδοση. Τα περίφημα «ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΣΑΣ» εκδίδονται για δεύτερη φορά, 20 χρόνια μετά την πρώτη τους έκδοση.

Το βιβλίο της αείμνηστης Ευαγγελίας Καμμή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα.

Το 2021 οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου, του Συλλόγου Γυναικών «Ανωμερίτισσες» και της οικογένειας Καμμή, κυκλοφορούν την 2η έκδοση, εμπλουτισμένη με φωτογραφικό υλικό, εντυπωσιακά νέα σχέδια παλαιών σκουλαρικιών και ενδιαφέροντα κείμενα, στην τιμή των 25 ευρώ.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, το βιβλίο εκδίδεται και στην Αγγλική γλώσσα.

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου για την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών ανακαίνισης του κεντρικού κτηρίου του Μουσείου στην περιοχή Κάστρο, ώστε να γίνει φάρος επικοινωνίας και γέφυρα πολιτισμού στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ειδικά για την περίοδο Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2021, η επετειακή έκδοση θα διατίθεται στην συμβολική τιμή των 20 ευρώ.

Για τη διάθεση του βιβλίου επικοινωνήστε με την κ. Δήμητρα Νάζου (6977439832) ή με τον κ. Γιώργο Σταμούλη (6937160214). Δεκτές και ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω email (mm.apostolou@gmail.com).

Ευχόμαστε, το θαυμάσιο αυτό λεύκωμα, να κοσμήσει τις Μυκονιάτικες βιβλιοθήκες και να απολαύσετε την ανάγνωσή του όπως του αξίζει!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.