ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνάντηση κορυφής στη Σύρο

Συνάντηση κορυφής στη Σύρο

Είναι πολύ σπάνιο να δεις τρεις (3) προέδρους να κάθονται σε ένα τραπέζι όλοι μαζί και να μιλούν για ποδόσφαιρο, αλλά όπως μαρτυρά η φωτογραφία του άρθρου αυτό μπορεί να συμβεί στις Κυκλάδες.

Συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος, η Άνω Μερά, ο ΑΟ Μυκόνου και ο ΑΟ Σύρου, έχουν να ξεκαθαρίσουν ανοιχτούς λογαριασμούς όσον αφορά τα αγωνιστικά εντός αγωνιστικών χώρων, όμως οι ισχυροί άνδρες των δύο σωματείων φαίνεται να απολαμβάνουν παρεούλα τον καφέ τους, με τη συνοδεία φυσικά ποδοσφαιροσυζήτησης σε κεντρικό καφέ του νησιού της Σύρου.

Οι πρόεδροι Αλέξανδρος Κουκάς (ΑΟ Μυκόνου), Νίκος Σαντοριναίος (Άνω Μερά) και Γιώργος Φώσκολος ( ΑΟ Σύρου), δεν έχουν κάτι να χωρίσουν κάτι εκτός αγωνιστικών χώρων και σίγουρα τα όσα τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως τους χωρίζουν.

Όσο αφορά το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης, αυτό δεν έγινε γνωστό, όμως υποθέτουμε ότι οι γνωστές ίντριγκες που προέρχονται αποκλειστικά από τον πρόεδρο του ΑΟΣ, Γιώργο Φώσκολο, θα είχαν προεξέχοντα ρόλο στο τραπέζι…

Πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.