ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση Φρέρη – Φόρτωμα με Αυγενάκη για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Συνάντηση Φρέρη – Φόρτωμα με Αυγενάκη για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Συναντήθηκαν την Τρίτη στην Αθήνα ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης  με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Ειρηναίο Φρέρη και τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν ευρέως τα προβλήματα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου (ακτοπλοϊκό, γηπεδικές εγκαταστάσεις, επιχορηγήσεις προς Ε.Π.Ο, Ε.Π.Σ.Κ. και Σωματεία, μεταφορικό ισοδύναμο Σωματείων, συνδιοργανώσεις, Κάρτα Υγείας κ.λ.π.), καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του σε όλους τους τομείς.

Τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣ, όσο και ο βουλευτής, έθεσαν στον αρμόδιο υφυπουργό όλα τα βασικά ζητήματα που σχετίζονται με το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣ, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για πλήρη συνεργασία με την Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.