ΤΟΠΙΚΑ

Στου Κούνελα για ψάρι απόψε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ

Στου Κούνελα για ψάρι απόψε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ
Στη Μύκονο για διακοπές και ο διάσημος σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών
Τις διακοπές του στη Μύκονο  απολαμβάνει ο διάσημος σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος ψήφισε φέτος «δαγκωτό» Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Οκτώ χρόνια πέρασαν από όταν ο Σπίλμπεργκ φιλοξενούμενος τότε  της Γιάννας Αγγελοπούλου και του συζύγου της Θόδωρου είχε ξανάρθει στη Μύκονο και πριν λίγη ώρα εθεάθη στην ταβέρνα του Κούνελα που τον υποδέχτηκαν με μεγάλη ζεστασιά οι ιδιοκτήτες και οι σερβιτόροι.
Μάλιστα ο Δήμος Βούκτης , η ψυχή της ταβέρνας, έβαλε όλη του την μαστοριά και έψησε τα καλύτερα ψάρια για τον Αμερικανό σκηνοθέτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έφτασε το Σάββατο στη Μύκονο  απολαμβάνει τις ομορφιές της σε βίλα  στην περιοχή του Ορνού.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.