ΤΟΠΙΚΑ

Στο νέο συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου εκλέχθηκε ο δήμαρχος της Μυκόνου

Στο νέο συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου εκλέχθηκε ο δήμαρχος της Μυκόνου

Στη Γενική Συνέλευση των Μελών του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, στη Ρόδο. (Φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων) πέρα από τα σημαντικά θέματα  της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που συζητήθηκαν, έγιναν και εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα στο οποίο ο Δήμος Μυκόνου θα έχει συμμετοχή με την παρουσία του Δημάρχου Χρσήστου Βερώνη, αποτελείται  από τον Πρόεδρο και Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, τους δύο Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Λεονταρίτη και Χρήστο Ευστρατίου καθώς και απο τους Δημάρχους Ρόδου Κολιάδη Αλέξανδρο, Σύρου-Ερμούπολης  Αθανασιο Αλέξανδρο και Καλύμνου Μαστροκούκο Ιωάννη.
Δέσμευση όλων  να δουλέψουν από κοινού, οργανωμένα, με σχέδιο καθώς η διαχείριση των απορριμμάτων, δεν πρέπει να αποτελεί ακόμα ένα πρόβλημα, αλλά μια ευκαιρία ευρύτερης ανάπτυξης ανέφερε ο Χρήστος Βερώνης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.