ΕΛΛΑΔΑ

Στη ΔΕΘ ο Φίλιππος Φόρτωμας

Στη ΔΕΘ ο Φίλιππος Φόρτωμας
Στο Βελίδειο για την ομιλία του πρωθυπουργού βρέθηκε ο Κυκλαδίτης βουλευτής και είχε πολλές και σημαντικές επαφές

Με αφορμή τη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  ΚΥΚΛΑΔΩΝ Φίλιππος Φόρτωμας πραγματοποίησε την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έκανε παράλληλα και εξορμήσεις σε νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης με σκοπό να επικοινωνήσει και να αφουγκραστεί  τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και να παρουσιάσει μεταξύ άλλων  στους παραγωγικούς φορείς τις προτεραιότητες και τους άξονες πολιτικής της κυβέρνησης.

Ο Φόρτωμας μαζί  με τους βουλευτές Σερρών, Τάσο Χατζηβασιλείου, Α’ Πειραιά, Γιάννη Μελά και Δράμας, Κωνσταντίνο Μπλούχο, πραγματοποίησαν την Δευτέρα περιοδεία σε περιοχές της Π.Ε. Δράμας.

Το κλιμάκιο των κυβερνητικών βουλευτών, έκανε επισκέψεις σε επιχειρήσεις της περιοχής και στη συνέχεια είχε σειρά συναντήσεων με τον δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, τον πρόεδρο Πρωτοδικών και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας.

Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis speaks during the opening of the annual International Trade Fair of Thessaloniki, Greece September 7, 2019. REUTERS/Alexandros Avramidis

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε χρήσιμη σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων με τους παραγωγικούς φορείς της Δράμας, παρουσία του προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου, του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού, του προέδρου Βενζινοπωλών και του ΑΣΟΠ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.