ΤΟΠΙΚΑ

Στα 3000 υπολογίζονται τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα

Στα 3000 υπολογίζονται τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα

Τις 3.000 αναμένονται να προσεγγίσουν τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στη χώρα, αλλά το σημαντικό είναι ότι παρά την γεωμετρική αύξηση δεν έχουν αυξηθεί ούτε οι εισαγωγές ούτε οι διασωληνωμένοι, τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Αρκουμανέας τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να μένουμε μόνο στα κρούσματα, αλλά να κοιτάμε και τους άλλους επιδημιολογικούς δείκτες οι οποίοι δείχνουν την πραγματική εικόνα.

Είπε επίσης ότι έχουμε 150% αύξηση στα κρούσματα και ο μέσος όρος ηλικίας τους έχει πέσει πολύ.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κάλεσε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το ξανασκεφτούν και να πάνε να εμβολιαστούν, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να φορούν τις μάσκες τους και να μην χαλαρώνουν αφού η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ μεταδοτική.

kathimerini.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.