ΤΟΠΙΚΑ

Σούπερ μάρκετ: 07:00-22:30 (προαιρετικά) το νέο ωράριο λειτουργίας – Τι αλλάζει και στις αποστάσεις

Σούπερ μάρκετ: 07:00-22:30 (προαιρετικά) το νέο ωράριο λειτουργίας – Τι αλλάζει και στις αποστάσεις

Οι αλλαγές αφορούν σε σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνους, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop

Αλλαγές έρχονται στην λειτουργία καταστημάτων τροφίμων, όπως σούπερ μάρκετ, φούρνους κ.λπ., μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση που γνωστοποιεί πως τα νέα μέτρα ισχύουν από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου και ώρα 6:00.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ το νέο ωράριο προβλέπει την έναρξη λειτουργίας των εν λόγω καταστημάτων από τις 7:00 το πρωί έως τις 22:30. Τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Δείτε την ΚΥΑ εδώ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.