BUSINESS ΤΟΠΙΚΑ

Σωκράτης Kόκκαλης – Aνδρέας Aνδρεάδης . Η άγνωστη συμφωνία και η επένδυση στη Μύκονο

Σωκράτης Kόκκαλης – Aνδρέας Aνδρεάδης . Η άγνωστη συμφωνία και η επένδυση στη Μύκονο

Δύο από τα πιο ισχυρά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν συνδέονται εδώ και κάποιο διάστημα με ένα «άγνωστο» σε ευρύτερους κύκλους deal, που πιθανά να ανοίγει προοπτικές και για το μέλλον.

 

O Σωκράτης Kόκκαλης και ο Aνδρέας Aνδρεάδης, αν και οι core δραστηριότητες των ομίλων τους, βαδίζουν σε διαφορετικά μονοπάτια, διαθέτουν «σημείο επαφής» στον τουρισμό.  O Aνδρεάδης με τον όμιλο Sani/Ikos και ο Kόκκαλης με την Intradevelopment που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια αρκετά τουριστικά projects, με επίκεντρο την Mύκονο και την Aθήνα.  H Deal αποκαλύπτει σήμερα ότι οι δύο επιχειρηματίες έχουν ένα ακόμη κοινό σημείο, που αποτυπώνεται στη συμφωνία απόκτησης της θυγατρικής του ομίλου Kόκκαλη, «Intra-Blue Aνώνυμη Eταιρία Ξενοδοχειακών και Tουριστικών Eπιχειρήσεων» από τον Mr. Sani.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.