ΤΟΠΙΚΑ

Σοκάρει το ρεσιτάλ ανευθυνότητας στην Παναγία την Τουρλιανή

Σοκάρει το ρεσιτάλ ανευθυνότητας στην Παναγία την Τουρλιανή
Τα κρούσματα καλπάζουν και στην σελίδα του ναού στο διαδίκτυο βλέπουμε φωτογραφία που κανείς δεν φοράει μάσκα μέσα στην εκκλησία

Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στο κόκκινο με τα σημερινά κρούσματα να ανέρχονται σε περισσότερα από 1500  ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών σημειώνει αρνητικό ρεκόρ μια φωτογραφία που ανάρτησε η επίσημη σελίδα του ναού της Παναγίας της Τουρλιανής  σοκάρει πριν λίγη ώρα, καθώς εμφανίζει τον κόσμο και τα μικρά παιδιά εντός του ναού να μην φοράει κανένας μάσκα και να είναι εκτεθειμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Στη φωτογραφία που δημοσιοποίησε η σελίδα του ιερού ναού, δείχνει τους πιστούς να μην φοράει ούτε ένας μάσκα και είναι απορίας άξιο πως συμβαίνει αυτό, την στιγμή που η χώρα είναι σε δύσκολη κατάσταση και καθημερινά μεγάλος αγώνα να τηρούνται τα μέτρα.

Το θέμα της πανδημίας  και τη δημόσιας  υγείας είναι κυρίαρχο αλλά μάλλον εντός του ιερού ναού ουδείς ασχολείται.

Είναι αδιανόητο αυτό που βλέπουμε, εκτός και αν η φωτογραφία  είναι αρχείου και την έβαλαν έτσι χωρίς καμία διευκρίνιση και εκθέτουν βέβαια  χειρότερα με αυτόν τον τρόπο, όποιο το σκέφτηκε, τον θεσμό και την λειτουργία του ναού. Όπως και να έχει άμεσα θα πρέπει να ελεγχθεί το περιστατικό…

Οι φωτογραφίες από την πρωινή δοξολογία που αναρτήθηκαν πριν λίγο στην επίσημη σελίδα  κάνουν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας οργή στους πολίτες οι οποίοι σχολιάζουν πως δόθηκε ένα κάκιστο παράδειγμα σε όλους  απέναντι στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.