ΤΟΠΙΚΑ

«Σκούπα και φαράσι»στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ-Αποχωρούν τέσσερις παίκτες μετά τον προπονητή

«Σκούπα και φαράσι»στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ-Αποχωρούν τέσσερις παίκτες μετά τον προπονητή
Με συνοπτικές διαδικασίες και με ενέργειες εξπρές η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ αποδεσμεύει τους Κάρδαρη,Παναγιωτόπουλο,Υψηλό και Δωματά

Το ξεσκαρτάρισμα στην ΑΕ Μυκόνου ξεκίνησε και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MykonosVoice πριν λίγη ώρα οι υπεύθυνοι της ομάδας πήραν την απόφαση μετά τον προπονητή Ανδρέα Σκεντζο να λύσουν την συνεργασία τους και με τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πρόκειται για τους Κάρδαρη, Παναγιωτόπουλο, Υψηλό και Δωματά καλοκαιρινές επιλογές του συλλόγου που δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και ενημερώθηκαν να βρουν ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

«Σκούπα και φαράσι» στην ομάδα από τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά που ανέλαβε δράση ώστε να επανέλθει ο σύλλογος στην κανονικότητα του καθώς τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ´Εθνικής με δυο ήττες και μια ισοπαλία δεν έδιναν κανένα περιθώριο για επιπλέον καθυστερήσεις στις αποφάσεις.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν στην συνέχεια από το αν θα ξεκινήσει λόγω της πανδημίας το πρωτάθλημα καθώς μετά την αποχώρηση Σκέντζου θα έχει ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας.Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν βιάζονται πάντως για την επιλογή και θα μελετήσουν τις επόμενες μέρες όλες τις πιθανές εκδοχές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.