ΤΟΠΙΚΑ

Σκοπιανός και Κροάτης «έσπρωχναν» κοκαΐνη στα πιο in στέκια της Μυκόνου

Σκοπιανός και Κροάτης «έσπρωχναν» κοκαΐνη στα πιο in στέκια της Μυκόνου
Το δίδυμο των αλλοδαπών αποτελούσε κομμάτι μεγάλου καρτέλ που ναύλωνε drug dealers και τους έριχνε στο νησί

Ένας 26χρονος πολίτης των Σκοπίων, κάτοχος του νέου διαβατηρίου που αναγράφει «Βόρεια Μακεδονία» και ένας 28χρονος Κροάτης, έριχναν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και μεθαμφεταμίνης στα κοσμικά στέκια της Μυκόνου.

Το δίδυμο των αλλοδαπών αποτελούσε κομμάτι μεγάλου καρτέλ που ναύλωνε drug dealers και τους έριχνε στο νησί των ανέμων για να κάνουν τις βρώμικες δουλειές τους.

Όμως η ειδική ομάδα των αξιωματικών του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑΛ) κατάφερε μετά από πληροφορίες να φθάσει στα ίχνη τους και να τους περάσει χειροπέδες, δίνοντας τέλος στη δράση τους.

mykonos_drugs_sosti
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.