ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντικές συναντήσεις του δημάρχου Κουκά στην Αθήνα

Σημαντικές συναντήσεις του δημάρχου Κουκά στην Αθήνα
Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για θέματα της Μυκόνου οι συναντήσεις του δημάρχου.

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιώτοπουλο είχε  την ευκαιρία να συναντηθεί ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στην Αθήνα και να έχει μια διεξοδική συζήτηση για τα θέματα αρμοδιότητας του στο νησί της Μυκόνου.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος μετέφερε  και θα εξεταστεί  αίτημα , όπως η Αεροπορία στο νησί  να δέχεται εκ νέου σμηνίτες, κάτι που συνέβαινε παλαιότερα και έδινε «ζωντάνια» στη μονάδα.

Παράλληλα ο δήμαρχος συναντήθηκε με το νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Καραμαλάκη.

Στόχος ο σχεδιασμός επιχειρησιακού σχεδίου  της ΕΛ.ΑΣ για την τουριστική σεζόν 2020, αλλά και την ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των υπηρεσιών ασφάλειας της Μυκόνου 12 μήνες το χρόνο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.