ΤΟΠΙΚΑ

Σε εξέλιξη η απεργία της ΠΝΟ. Ποια πλοία θα αναχωρήσουν τα μεσάνυχτα της Τρίτης για Κυκλάδες

Σε εξέλιξη η απεργία της ΠΝΟ. Ποια πλοία θα αναχωρήσουν τα μεσάνυχτα της Τρίτης για Κυκλάδες

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), που ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας για το 2019 με αυξήσεις.

Η απεργία ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα στις 00:01 και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 τα μεσάνυχτα, χωρίς να υπάρχει περίπτωση περαιτέρω κλιμάκωσης.

Παρά ταύτα είναι μία από τις λίγες φορές που πραγματοποιείται τέτοια απεργία στην καρδιά της θερινής περιόδου και σαφώς θα προκαλέσει προβλήματα στη μετακίνηση επιβατών, ειδικότερα επισκεπτών στα νησιά.

Σαλπάρουν τα μεσάνυχτα για Κυκλάδες 

Δρομολόγια πλοίων θα εκτελούνται από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ενώ η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί από την Τετάρτη 4 Ιουλίου.

Ειδικότερα, τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά τα πλοία «Διονύσιος Σολωμός» για Σίφνο – Κίμωλο – Ίο – Σίκινο – Φολέγανδρο -Θήρα, Blue Star Patmos για Πάρο – Νάξο – Ίο – Θήρα και Blue Star 2 για Σύρο – Δωδεκάνησα.

Επίσης, από το λιμάνι της Ραφήνας θα αναχωρήσει το πλοίο Θεολόγος Π. για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.