ΕΛΛΑΔΑ

Σχολεία: Ανοιχτό να γίνει σε δύο «κύματα» η επιστροφή στα θρανία -Πότε σταματά η τηλεκπαίδευση για τα Χριστούγεννα

Σχολεία: Ανοιχτό να γίνει σε δύο «κύματα» η επιστροφή στα θρανία -Πότε σταματά η τηλεκπαίδευση για τα Χριστούγεννα

Με την υποχρεωτική τηλεκπαίδευση συνεχίζονται τα μαθήματα για τους μαθητές όλων των βαθμίδων των σχολείων.Υπενθυμίζεται ότι με την απόφαση της κυβέρνησης τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προ ημερών, εξήγησε ότι ο στόχος είναι τα παιδιά να επιστρέψουν στα σχολεία το συντομότερο δυνατόν και πως «αυτή τη στιγμή ο προγραμματισμός είναι για τις 7 Ιανουαρίου».
Στο ζήτημα της επαναλειτουργίας των σχολείων αναφέρθηκε σήμερα ο καθηγητής Νίκος Σύψας, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τα Χριστούγεννα καθώς τον Ιανουάριο «θα ζοριστούμε». Ο κ. Σύψας, σχετικά με τα σχολεία, είπε ότι «στις 7 Ιανουαρίου θα είμαστε σε θέση να ανοίξουν τουλάχιστον τα Δημοτικά», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει σε δυο «κύματα» η επιστροφή στα θρανία -δηλαδή οι ειδικοί να εισηγηθούν άλλη ημερομηνία για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Ο καθηγητής προσέθεσε πως «αν τα νούμερα είναι καλύτερα και έχουν πτωτική τάση τότε θα ανοίξουμε και τα σχολεία».
Πηγή: iefimerida.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.