ΤΟΠΙΚΑ

Σαββίδη ανακοίνωσε η Άνω Μερά

Σαββίδη ανακοίνωσε η Άνω Μερά

Ομαδα ισχυρή σε όλους τους αξονες προκειμένου να επιτευχθούν άμεσα οι στόχοι που έχουν τεθεί επιδιώκουν να δημιουργήσουν στην Ανω Μερά διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.

Μετά την απόκτηση του Τάσου Κυριακού, οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου ήρθαν  σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, αφού άναψε το πράσινο φως ο Νίκος Κωτσοβος. Συγκεκριμένα, στην ομάδα τω Κυκλάδων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο 34χρονος μέσος Γιώργος Σαββίδης. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν με τα χρώματα της Επισκοπής πέρυσι πραγματοποιώντας αρκετά καλό πρωτάθλημα και πλέον μπαίνει στη φαρέτρα των Κυκλαδίτων.

Ο Σαββίδης διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Απόλλωνα Σμύρνης (κατέκτησε τον τίτλο στην Δ’ Εθνική), τον Άγιο Δημήτριο, τον Εθνικό Γαζώρου αλλά και τη Λάρισα.

Το κειμενο

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την συμφωνία του με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Σαββιδη Γιώργο. Ο μέσος από τις Σέρρες έχει ιστορία στην Β και Γ εθνική, σε ομάδες όπως ο Πανσσεραϊκός , ο Α.Ο. Τρίκαλα , η Λάρισα, η Προοδευτική, η Βέροια και ο Εθνικός Γαζώρου. Καλώς όρισες Γιώργο !!!

Πηγη sportcyclades.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.