LIFESTYLE

Salt Bae: Ο σέξι Τούρκος σεφ που έγινε γνωστός από το Survivor κάνει διακοπές στην Μύκονο!

Salt Bae: Ο σέξι Τούρκος σεφ που έγινε γνωστός από το Survivor κάνει διακοπές στην Μύκονο!
Ο Τούρκος χασάπης ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Salt Bae εξαιτίας της χαρακτηριστικής κίνησης που ρίχνει το αλάτι στο κρέας

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Μύκονος έχει “βουλιάξει” από Έλληνες και ξένους celebrities! Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, μάλιστα, βρέθηκε στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές και ο Nusret Gokce. Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Μύκονος έχει “βουλιάξει” από Έλληνες και ξένους celebrities! Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, μάλιστα, βρέθηκε στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές και ο Nusret Gokce. Ο Τούρκος χασάπης ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Salt Bae (εξαιτίας της χαρακτηριστικής κίνησης που ρίχνει το αλάτι στο κρέας) απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού μαζί με καλούς του φίλους.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον διάσημο χασάπη να πηγαίνει προς το σκάφος του με καλή παρέα, με σκοπό να “οργώσουν” το Αιγαίο Πέλαγος! Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Salt Bae αποφάσισε να βγάλει το μπλουζάκι του και μας έδειξε τους άψογους κοιλιακούς και το καλογυμνασμένο σώμα διαθέτει. απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού μαζί με καλούς του φίλους.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον διάσημο χασάπη να πηγαίνει προς το σκάφος του με καλή παρέα, με σκοπό να “οργώσουν” το Αιγαίο Πέλαγος! Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Salt Bae αποφάσισε να βγάλει το μπλουζάκι του και μας έδειξε τους άψογους κοιλιακούς και το καλογυμνασμένο σώμα διαθέτει.

πηγή tlife.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.