ΤΟΠΙΚΑ

«Σαφάρι» από την Οικονομική Αστυνομία στη Μύκονο

«Σαφάρι» από την Οικονομική Αστυνομία στη Μύκονο
Τι έδειξαν οι έλεγχοι σε μπαρ, καφέ και εστιατόρια

Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα σε μπαρ, καφέ και εστιατόρια της Μυκόνου για παραβάσεις της ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας , μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθησαν το διάστημα 16-18 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα σε καφέ μπαρ, για μη έκδοση 20 αποδείξεων,σε εστιατόριο, μη έκδοση 6 αποδείξεων και να απασχολούνται 2 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας,σε εστιατόριο, να απασχολούνται 25 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος
στους πίνακες προσωπικού,σε καφέ μπαρ, να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και σε εστιατόριο, να απασχολούνται 7 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.