ΤΟΠΙΚΑ

Ψυχάρα Αλεκάρα, αυτός συντηρεί και τις πάπιες στον «Αμπουρδέχτη» δέκα χρόνια τώρα

Ψυχάρα Αλεκάρα, αυτός συντηρεί και τις πάπιες στον «Αμπουρδέχτη» δέκα χρόνια τώρα
Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως που δείχνει ακόμα μια φορά το μεγαλείο του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά

Έσπευσαν κάποιοι να αναδείξουν ένα θέμα τις τελευταίες ώρες για να ρίξουν για ακόμη μια φορά λάσπη στον ανεμιστήρα και να δημιουργήσουν πρόβλημα αναφορικά με την έλλειψη όπως κατήγγειλαν νερού στην περιοχή του αεροδρομίου εκεί που υπάρχει μια μικρή λίμνη που γεμίζει τον χειμώνα και φιλοξενεί πάπιες και άλλα ζώα.

Ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει περισσότερο και τον νοικοκύρη ,καθώς μια ιστορία που δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό αποκαλύπτεται.

Τις πάπιες αυτές, στο σημείο εκεί δίπλα στο αεροδρόμιο, εδώ σχεδόν και μια δεκαετία συντηρεί,  φροντίζει,ταΐζει και ποτίζει  ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς.

Με δικά του έξοδα και δικό του προσωπικό κόστος, έτσι όπως  κάνει σχεδόν πάντα  δέκα χρόνια και αυτή την φορά,ο φακός της κάμερας τον συνέλαβε να έχει ήδη μεριμνήσει ώστε να πάει νερό με την υδροφόρα στο σημείο και να αποφευχθεί  πιθανό πρόβλημα με την ζέστη και κινδυνεύσουν τα ζώα.

Μπροστάρης ξανά ο Αλεκαράς , ο άνθρωπος που τιμά τον ρόλο του στην δημοτική αρχή, με αγαστή συνεργασία και συντονισμό, δεν παρέλειψε να πάει στον «Αμπουρδέχτη», στη λιμνούλα του αεροδρομίου όπως διαρκώς άλλωστε κάνει δέκα χρόνια τώρα χειμώνα-καλοκαίρι για τις πάπιες που ζουν εκεί καθώς και για ολα τα ζώα που πίνουν νερό και να τα φροντίσει.

Μόνο θερμά συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο, τα λόγια περιττεύουν…

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.