ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προβολή των Κυκλάδων σε εκδηλώσεις του Alltours της Αυστρίας μέσω του Ε.Ο.Τ.

Προβολή των Κυκλάδων σε εκδηλώσεις του Alltours της Αυστρίας μέσω του Ε.Ο.Τ.

Ο ΕΟΤ αποφάσισε την αγορά χορηγικού πακέτου το οποίο περιλαμβάνει 4 πόλεις / σταθμούς στην Αυστρία του Roadshow του Τour Operator  Alltours το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 30 Οκτωβρίου.

Οι διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου στη Βιέννη στις 28 Οκτωβρίου στο Graz στις 29 Οκτωβρίου στο Velden και στις 30  Οκτωβρίου στο Linz στο πλαίσιο της προώθησης του καλοκαιρινού προγράμματός του, έτους 2020, με την επωνυμία Αlltours Dinnerpartys Summer 2020. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με σημαντικούς εταίρους, όπως χώρες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Alltours, αεροπορικές, ασφαλιστικές εταιρείες και ξενοδοχεία. Θα συμμετέχουν στελέχη και πράκτορες ταξιδιωτικών γραφείων (περίπου 80 ανά εκδήλωση), οι οποίοι θα ενημερωθούν για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Tour Operator με ιδιαίτερη έμφαση στο τουριστικό προϊόν και στους προορισμούς των συμμετεχόντων χωρών.

Ο ΕΟΤ εκτιμά ότι θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες επαφών και ενημέρωσης για τους ελληνικούς προορισμούς (Κρήτη, Ρόδος, Κως, Ολυμπιακή Ακτή, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμος, Θάσος, Κυκλάδες: Μύκονος, Σαντορίνη, Νάξος, Πάρος) που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Alltours.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.