ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προσωρινή πτώση της τιμής την καυσίμων στις Κυκλάδες

Προσωρινή πτώση της τιμής την καυσίμων στις Κυκλάδες

Προσωρινή πτώση στις τιμές των καυσίμων σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο στο νομό Κυκλάδων, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Υγρών Καυσίμων.

Έτσι, η μέση τιμή της αμόλυβδης στο νομό μας διαμορφώθηκε στα 1,886 ευρώ το λίτρο, ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είχε φτάσει έως και ντα 2 ευρώ.

Ωστόσο, τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν άρδην όχι μόνο στις Κυκλάδες, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων, από σήμερα αναμένεται αύξηση στις τιμές όλων των καυσίμων συμπεριλαμβανομένου και του υγραερίου ως αποτέλεσμα της αύξησης της διεθνούς τιμής του πετρελαίου.

Ο «μαύρος χρυσός» καταγράφει ράλι με την τιμή του να πλησιάζει το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών ενώ οι διεθνείς αναλυτές θεωρούν ότι θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο από τα 85 δολάρια που βρίσκεται σήμερα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μέσα στο επόμενο τρίμηνο να φθάσει και τα 100 δολάρια.

Η ανοδική πορεία των τιμών έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις για την αγορά καυσίμων και τους καταναλωτές σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των ακριβότερων στην ΕΕ στον τομέα αυτό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.