ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση στο Επιμελητήριο Κυκλάδων για την αλιεία και τη δημιουργία σήματος ποιότητας προϊόντων

Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση στο Επιμελητήριο Κυκλάδων για την αλιεία και τη δημιουργία σήματος ποιότητας προϊόντων

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Life Andros Park», πραγματοποιείται ανοιχτή συζήτηση την προσεχή Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, στις 10 π.μ., στο Επιμελητήριο Κυκλάδων (παράρτημα Άνδρου), στη Μεσαριά, με θέμα: «Η δημιουργία σήματος ποιότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Άνδρου “Andros Brand”».

Στην πρόσκληση αναφέρονται οι στόχοι της συζήτησης αυτής. Αναλυτικά: «Η συνάντηση έχει σκοπό να ενημερώσει τους επαγγελματίες της Άνδρου για τις δράσεις του έργου που σχετίζονται με την αλιεία και πιο συγκεκριμένα με τη δημιουργία σήματος ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών της Άνδρου, καθώς και για τις ενέργειες για την προβολή και προώθηση τουαλιευτικού τουρισμού, που μπορεί να λειτουργήσει ως συμπληρωματική πηγή εισοδήματος των παράκτιων αλιέων της Άνδρου.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, ώστε να διερευνηθεί η αξία που έχει η υλοποίηση τέτοιων δράσεων για τους επαγγελματίεςτης Άνδρου και να ανιχνευτούν οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων (π.χ. αλιείς και ιδιοκτήτες εστιατορίων), με απώτερο στόχο να  υλοποιηθούν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα οι προτεινόμενες δράσεις».

koinignomi.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.