ΤΟΠΙΚΑ

«Πρέπει Πολιτεία και γονείς να προστατέψουμε τα παιδιά μας»

«Πρέπει Πολιτεία και γονείς να προστατέψουμε τα παιδιά μας»
Η Κατερίνα Μονογυιού για το θέμα του καπνίσματος στα σχολεία

Αξιέπαινη η προσπάθεια της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για τον περιορισμό του καπνίσματος και την καταπολέμηση των εξαρτήσεων στα σχολεία.

Με την ενημέρωση του Υπουργείου προς τους μαθητές,στο υπάρχον πρόγραμμα σπουδών, θα μεταδοθούν θετικά μηνύματα για την ζωή, την υγεία, τον αθλητισμό και την καταπολέμηση της εξάρτησης από τον καπνό και τα ναρκωτικά.

Οι μαθητές  πρέπει να είναι ενήμεροι για τους κινδύνους που διατρέχει η υγεία και η ζωή τους από τις εξαρτήσεις. Η Πολιτεία οφείλει να επιστήσει τη προσοχή τους και να στρέψει το ενδιαφέρον τους σε πολιτιστικές – κοινωνικές δράσεις και σε εκδηλώσεις κοινωνικής συμπεριφοράς με κοινωφελή σκοπό όπως ο εθελοντισμός και η προστασία του περιβάλλοντος.

Πρέπει η Πολιτεία και οι γονείς να προστατέψουμε τα παιδιά μας.

 

Μονογυιού Κατερίνα

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.