ΤΟΠΙΚΑ

Πωλείται βίλα με μοναδική θέα στη Μύκονο αξίας 5,2 εκατ. ευρώ

Πωλείται βίλα με μοναδική θέα στη Μύκονο αξίας 5,2 εκατ. ευρώ
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο στη δημοφιλή περιοχή της Πανόρμου στη Μύκονο, με μαγευτική θέα στη θάλασσα και πολύ κοντά στην παραλία

Προς πώληση διατίθεται μία βίλα μοναδικής ομορφιάς στη Μύκονο, στην τιμή των 5,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πωλητήριο του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s International Realty.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο στον Πάνορμο της Μυκόνου, με μαγευτική θέα στη θάλασσα και πολύ κοντά στην παραλία.

Η εντυπωσιακή βίλα λέγεται Meravigliosa

Η εντυπωσιακή βίλα είναι ένα ακίνητο που ταιριάζει στην αισθητική του νησιού, «συνδυάζοντας» τη φυσική πέτρα με το παραδοσιακό λευκό και το γαλάζιο της infinity πισίνας και της θάλασσας.

Η βίλα διαθέτει 8 υπνοδωμάτια με walk in ντουλάπες και 9 μπάνια, 2 κουζίνες, μία εσωτερική και μία εξωτερική, καθώς και δύο τζάκια. Παράλληλα, διαθέτει και μεγάλους, άνετους εξωτερικούς χώρους για φαγητό, ποτό, πέρα από τους χώρους της πισίνας. Ο νέος ένοικος θα έχει επίσης στη διάθεση του ένα home cinema τελευταίας τεχνολογίας και ένα κελάρι για τα κρασιά του!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.