ΤΟΠΙΚΑ

«Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα»η παράσταση για τους μαθητές

«Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα»η παράσταση για τους μαθητές

Το πρωί  παρακολούθησαν την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Μυκόνου “Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα”, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου (5η&6η τάξη), το Γυμνάσιο Χώρας (3η τάξη) και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία (Γυμνάσιο & Λύκειο).

Το έργο του Simon Stephens που μιλάει για την διαφορετικότητα και είναι βασισμένο στο πολυβραβευμένο μυθιστόρημα του Mark Haddo καταχειροκροτήθηκε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Οι μαθητές συγκινήθηκαν από την τρυφερή ιστορία ενός εφήβου με ιδιαίτερες ικανότητες που όμως μπορεί να καταφέρει τα πάντα.
Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη Δομήνικο Δημήτρη Κουκά,τους ηθοποιούς της Θεατρικής μας Ομάδας Μάριο Ξυδάκη, Μαρία Μαλλιάκου, Βάσια Γκότση, Σταυρούλα Βενιζέλου, Αρτέμη Ευθυμίου, Γιώργο Κατανικόλα,Φώτη Καρναχωρίτη, Ελένη Σφαχτού, Μιχαέλα Ασημομύτη, Δήμητρα Κουσαθανά, Ειρήνη Γρυπάρη και όλους τους συντελεστές για την μοναδική εμπειρία που χάρισαν στους μαθητές.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον μικρό Βλάσση Κουσαθανά και το σκυλάκι Ντιέγκο για την συμμετοχή τους!
Αύριο Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20.30 στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι θα δοθούν δυο τελευταίες παραστάσεις για το κοινό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.