ΤΟΠΙΚΑ

Πλούσιο αθλητικό Σαββατοκύριακο στο νησί

Πλούσιο αθλητικό Σαββατοκύριακο στο νησί

Κυριακάτικος πρωινός καφές στο γήπεδο του Κόρφου… Η ώρα έναρξης (10.30 π.μ.) της αναμέτρησης ανάμεσα στην Α.Ε. Μυκόνου και τον Πανηλειακό επιβάλλει να γίνει αυτό προκειμένου η ΑΕΜ να έχει τη στήριξη του κόσμου της σε ένα παιχνίδι που θέλει όσο τίποτα το τρίποντο. Η ήττα στη Νέα Επίδαυρο πριν έξι ημέρες καθιστά επιτακτική ανάγκη τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι τρεις βασικοί αντίπαλοι (Αιολικός, Πανιώνιος και Ρόδος) αγωνίζονται μακριά από τις έδρες τους ίσως της δώσει το δικαίωμα να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά από την τρίτη θέση που βρίσκεται τώρα. Ο μοναδικός που θα απουσιάσει από πλευράς Α.Ε. Μυκόνου είναι ο Αντώνης Ζγκούρη που θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα καθώς είναι τιμωρημένος.

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ αύριο (12.30 μ.μ.) επίσης έχει δύσκολη αποστολή στο Ίλιο κόντρα στον τοπικό Ιάσονα με τον Δημήτρη Μανταφούνη να μην έχει στη διάθεσή του τις τραυματίες Ντόκου, Παπαδημητρίου, Κουκά και Μπαξεβάνου.


Τέλος, σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ.) η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου υποδέχεται τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Άνω Μεράς «Παν. Χανιώτη» σε ένα παιχνίδι που θέλει να πάρει άλλη μια νίκη και να πιστοποιήσει την ανωτερότητά της απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.