ΚΟΣΜΟΣ

Πιθανή συνάντηση του Πούτιν με Ζελένσκι

Πιθανή συνάντηση του Πούτιν με Ζελένσκι

Το Κρεμλίνο δεν αποκλείει μια συνάντηση μεταξύ τουΒλαντιμίρ Πούτιν και του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, αλλά θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη ώστε να παράγει αποτελέσματα, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι. Θεωρητικά, είναι πράγματι δυνατό», είπε, σχολιάζοντας την παρατήρηση του εκπροσώπου του Τούρκου Προέδρου Ιμπραήμ Καλίν ότι μια συνάντηση μεταξύ Ρώσου και Ουκρανού προέδρου μπορεί να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επεσήμανε ότι «οι αντιπροσωπείες και οι υπουργοί πρέπει να προλειάνουν το έδαφος για να διασφαλίσουν ότι οι πρόεδροι δεν θα συναντηθούν όχι μόνο για χάρη της διαδικασίας και της συνομιλίας, αλλά θα πραγματοποιήσουν μια συνάντηση για επιτύχει αποτελέσματα».

«Η θέση της Ρωσίας δεν είναι μυστική, έχει διατυπωθεί και τεθεί υπόψη των Ουκρανών διαπραγματευτών. Περιμένουμε να λάβουμε τις διευκρινίσεις τους», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε μετά από συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρι Κουλέμπα την Πέμπτη (10/3) ότι ο Πούτιν δεν αρνήθηκε ποτέ να πραγματοποιήσει επαφές, αλλά η Μόσχα δεν επιδιώκει την επαφή για την επαφή, αλλά προσβλέπει σε συγκεκριμένες συμφωνίες.

newsbomb

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.