ΤΟΠΙΚΑ

«Περήφανοι για τις κατακτήσεις μας ως Δημοτική αρχή»

«Περήφανοι για τις κατακτήσεις μας ως Δημοτική αρχή»
Ο δήμαρχος εγκαινίασε ένα ακόμη σημαντικό έργο για την βοήθεια των συμπολιτών του

Ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα για την δημοτική αρχή της Μυκόνου είναι γεγονός καθώς σήμερα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς εγκαινίασε τα κτίρια που μίσθωσε ο Δήμος για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών που εργάζονται στη Μύκονο.

Ο δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια των κτιρίων που μίσθωσε ο Δήμος Μυκόνου, για τις ανάγκες στέγασης των εκπαιδευτικών που εργάζονται στη Μύκονο.

Είμαστε περήφανοι για τις κατακτήσεις μας ως Δημοτική Αρχή και στον τομέα της δημόσιας εκπαίδευσης. Παράλληλα με τις υλικοτεχνικές υποδομές που ενισχύσαμε και εξελίξαμε, στηρίζουμε και το έργο των εκπαιδευτικών, καλύπτοντας τις ανάγκες τους με επίδομα στέγασης και σίτισης. Τώρα πλέον, εξασφαλίσαμε και καταλύματα διαμονής. Είμαστε ο πρώτος Δήμος στη χώρα, που κατόρθωσε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ την Άννα Καμμή και την Ειρήνη Γρυπάρη για την πολύ καλή συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή τους.

Η Παιδεία, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο τρόπο για να διατηρήσουμε την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού μας, είναι το μέλλον της Μυκόνου.»
#protovouliadrasis #synehizoume #mazi

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.