ΤΟΠΙΚΑ

Πέντε χρόνια στην υπηρεσία του πολίτη της Μυκόνου

Πέντε χρόνια στην υπηρεσία του πολίτη της Μυκόνου
Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών κινείται στην θητεία του ο Κωνσταντίνος Κουκάς

Σε κάθε τομέα της καθημερινότητας ήταν περίοδο 2014-2019 η δημοτική αρχή υπο τον Κωνσταντίνο Κουκά ήταν παρούσα δίπλα στον πολίτη της Μυκόνου και το έργο της εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτών διαμορφώθηκε κατάλληλα στην προηγούμενη πενταετία.Στον απολογισμό της δημοτικής αρχής υπάρχουν ορισμένα σημαντικά επιτέυγματα όπως το επίδομα σίτισης και στέγασης για τους υπαλλήλους που υπηρετούν στη Μύκονο μια πρωτοβουλία που πρώτος ο Δήμος Μυκόνου στην Ελλάδα έχει καθιερώσει.

Η δωρεάν μεταστέγαση του Α.Τ ΜΥΚΟΝΟΥ σε κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Παλιό Λιμάνι ήταν μια αξιέπαινη ενέργεια που αναγνωρίστηκε από όλους.

Για πρώτη φορά στη Μύκονο καθιερώθηκε πυροσβεστικός σταθμός με σώμα τριάντα πέντε πυροσβεστών με πολλές παροχές επιδομάτων αλλά και πετρελαίου για τα οχήματα της πυροσβεστικής.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.