ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα: Πρόστιμα έως και 1.000 ευρώ και οδηγίες για το ψήσιμο – Όλο το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Πάσχα: Πρόστιμα έως και 1.000 ευρώ και οδηγίες για το ψήσιμο – Όλο το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Αυξημένα μπλόκα παντού περιμένουν τους «πονηρούς» που θα θελήσουν να παρακάμψουν τα μέτρα για το Πάσχα. Τι επιτρέπεται και τι όχι για το ψήσιμο του οβελία.

Όσο πλησιάζει το Πάσχα, τόσο πιο κοντά έρχονται τα αυστηρότερα μέτρα που έχει στο τραπέζι η Κυβέρνηση, με απώτερο σκοπό να εμποδίσει τους ελάχιστους, πλην όμως αποφασισμένους να κάνουν Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Το γεγονός πως η καμπύλη των κρουσμάτων της πανδημίας στην χώρα μας δεν έχει παρουσιάσει μεγάλη άνοδο και παραμένει σ’ ένα σταθερό και μάλιστα ικανοποιητικό επίπεδο, ναι μεν κάνει τους αρμοδίους συγκρατημένα αισιόδοξους, από την άλλη όμως τους προβληματίζει, καθώς είναι δυνατόν κάποιοι θερμόαιμοι να πιστέψουν πως τελειώσαμε με τον εφιάλτη του κορονοϊού και να θελήσουν να γιορτάσουν το Πάσχα στα χωριά τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.