ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον εμβολιασμό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον εμβολιασμό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου ώστε να διερευνηθεί αν συντρέχουν λόγοι και αδίκημα παράβασης καθήκοντος κατά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, αναφορικά με τον εκτός σειράς πρόσφατο εμβολιασμό του, στη Χάλκη. Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο θέμα πήρε πανελλαδική διάσταση και έγινε ζήτημα πολιτικών αντιπαραθέσεων σε επίπεδο Περιφέρειας και όχι μόνο.

Ήδη έχει δοθεί εντολή για την προανάκριση στα Αστυνομικά Τμήματα Ρόδου και Χάλκης για να διαπιστωθούν αν όντως υπάρχουν αξιόποινες πράξεις ή όχι.

Με χθεσινή του δήλωση για το γεγονός ο κ. Χατζημάρκος τόνισε:

«Τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και όχι οι κατ’ εξακολούθηση συκοφάντες που αναζητούν οξυγόνο, όχι στην αλήθεια, αλλά στην λάσπη και στην παραποίηση.
Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα για όλα τα πραγματικά γεγονότα και αυτό θα καταδειχθεί.

Χαίρομαι που έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη γιατί όπου μιλά, το ψέμα σωπαίνει.
Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και σε αντίθεση με αυτούς, τους κατ᾽ εξακολούθηση συκοφάντες, την λάσπη την χρησιμοποιούμε μόνο για να χτίζουμε χρήσιμες υποδομές για τα νησιά μας».

Αξίζει να αναφερθεί ότι για το εν λόγω ζήτημα, από πλευράς κυβέρνησης υπήρξε πλήρη κάλυψη του κ. Χατζημάρκου, με το σκεπτικό ότι αφού το εμβόλιο που χορηγήθηκε στον κ. Χατζημάρκο ήταν περισσευούμενο, καθώς όλοι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του νησιού ήδη είχαν εμβολιασθεί πριν τον περιφερειάρχη.
πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.